dilluns, 9 de febrer de 2009

Èxit del Jubileu dels Batejats

Ahir van començar els actes del Jubileu del nou temple parroquial de Campredó amb la celebració de la festa dels batejats ens aquests últims 25 anys.

A les 11h se celebrà una missa en honor de tots els batejats en aquests darrers 25 anys. Un representant dels batejats en cadascun d'aquests 25 anys encengué un ciri amb la llum pasqual que donà a la resta de feligresos. També tingué lloc la presentació dels infants batejats durant aquest últim any.

A les 12h., presentació del programa i cartell de les festes en motiu d'aquest 25è aniversari del nou temple a càrrec de la Sra. Rosa M. Carles, com a representant del Consell Pastoral de la Parròquia, el Sr. Joan Sanahuja com a alcalde de Campredó i Mn Víctor Cardona com a rector de la Parròquia. Aquest programa ha estat sufragat per un donatiu d'una persona anònima, però cada família pot fer el seu donatiu per a ajudar a sufragar les festes d'any any jubilar. També es farà una rifa d'un quadre donat per la Sra. Verònica per tal de recollir diners per pagar aquestes festes.

La representació "Una casa sense claus" de la companyia Suc de Ruc, va donar la nota divertida i distesa de la celebració, i en acabar vam poder degustar un piscolabis a la plaça de l'església.

La jornada va acabar amb un dinar al restaurant l'Ardiaca.