dimecres, 14 d’octubre del 2009

Missa funeral dels difunts


Cada any, en motiu de la memòria de tots els fidels difunts, el 2 de novembre celebrem en la nostra parròquia una Missa funeral general per tots els difunts, i especialment pels difunts de l'any anterior.
Aquest any, jubilar del 25è aniversari del nostre Temple parroquial, farem una Missa funeral general per tots els fidels difunts de la parròquia i en particular per tots els qui han mort durant aquests darrers vint-i-cinc anys.
Serà l'1 de novembre, solemnitat de Tots Sants, que enguany cau en diumenge i que fa més fàcil a tots el participar.
La nostra celebració serà especialment dedicada també als difunts del darrer any, però per la celebració jubilar que estem realitzant al llarg de tot l'any us invitem també d'una manera particular a tots els qui teniu algun familiar difunt en aquest període de temps.

Programa:
11h. Missa funeral general per tots els fidels difunts, especialment pels del darrer any i particularment per tots els qui han mort durnat els vint-i-cinc anys del Temple parroquial.
12h. Concert d'un trio de corda en memòria i homenatge als nostres difunts. Tocaran peces de Haydn, Haendel, Bach i Mozart.
12,30h. Soltada de coloms com a signe de vida i d'esperança en la ressurrecció dels morts per la Ressurrecció de Crist